ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ТУРИЗМ»

Навчально-виробнича практика для студентів є невід'ємною складовою частиною процесу професійної підготовки фахівців і проводиться на базах сучасних підприємствах. Вже вкотре студенти Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» проходять практику у найкращих ресторанно-готельних комплексах Закарпатської області та Республіці Польща.

Завданням навчально-виробничої практики є закріплення теоретичних знань, отриманих студентами за час навчання у виші, поглиблення професійної підготовки спеціаліста галузі туризму, ознайомлення і набуття досвіду на робочих місцях, підвищення рівня знань з питань організації діяльності закладу туристичної індустрії, оволодіння практичними вміннями і навичками майбутньої професії. Навчально-виробнича практика для студентів забезпечує можливість отримання досвіду та продовження наукового дослідження в сфері туризму.

У ході практики студенти отримали відповідні навички та знання: керування персоналом кухні і ресторану; приготування, декорування та видача страв; ознайомлення з методами видачі заробітної плати офіціантам та працівникам кухні в ресторані; обслуговування клієнтів як внутрішніх, так і іноземних; знайомство з процедурою підготовки пропозиції для клієнта; приєднання до організаційної діяльності роботодавця; продаж туристичних послуг у Польщі; ведення маркетингу туристичних послуг та ін.

Ознайомились з веденням господарства ресторанно-готельного комплексу, культурою та традиціями близького зарубіжжя, познайомилися зі студентами інших навчальних закладів а також вкотре переконались у правильності та змістовності вибору своєї професії туризмознавця.

ТРУДОВІ БУДНІ ПРАКТИКАНТА

/Files/images/kafedra_turizmu/zimova_praktika/1.jpg

Студенти 4 курсу напряму підготовки «Туризм» «чаклують» на кухні

/Files/images/kafedra_turizmu/zimova_praktika/2.jpg

Студентка 3 курсу напряму підготовки «Туризм» Максимнюк Юлія після роботи готує вечерю друзям

/Files/images/kafedra_turizmu/zimova_praktika/3.jpg

З права: студент 4 курсу , напряму підготовки «Туризм» Грицюк Богдан з другом на кухні

Звичайно, ніяка робота не може бути без відпочинку! Отже, під час дозвілля студенти мали змогу , відпочити, покататися на лижах, скутері, пограти у більярд, скористатися можливістю поплавати у водах аквапарку, відпочити у джакузі, отримати нові враження від екскурсій.

/Files/images/kafedra_turizmu/zimova_praktika/4.jpg

Студентки Керницька Оксана та Шинкурук Олеся під час відпочинку

ПРОВЕДЕННЯ ДОЗВІЛЛЯ СТУДЕНТАМИ

/Files/images/kafedra_turizmu/zimova_praktika/5.jpg/Files/images/kafedra_turizmu/zimova_praktika/6.jpg

/Files/images/kafedra_turizmu/zimova_praktika/7.jpg /Files/images/kafedra_turizmu/zimova_praktika/8.jpg

/Files/images/kafedra_turizmu/zimova_praktika/9.jpg /Files/images/kafedra_turizmu/zimova_praktika/10.jpg

/Files/images/kafedra_turizmu/zimova_praktika/11.jpg /Files/images/kafedra_turizmu/zimova_praktika/12.jpg

По закінченні практики, студенти, які проявили себе відмінно організації робочого місця та продемонстрували вміння працювати на результат та показали високі стандарти особистої поведінки, дипломатії та професіоналізм – отримали сертифікат сумісний зі стандартом Європейського союзу!!!

Кiлькiсть переглядiв: 288